Kochi University Digital Repository for Academic Resources Kochi University
 

Kochi University Repository >
20  教育学 Education >
01 高知大学教育学部研究報告  66(2006),69(2009)- >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10126/6158

Title: 高校生と大学生および専門学校生の食品栄養機能に関する知識と調理への意識
Other Titles: Knowledge of Nutrient Functions and Self-efficacy of Food Preparation and Cookinng among Senior High School Students , University Students and Vocational Students
Authors: 土谷, 清香
柴, 英理
菊池, るみ子
???metadata.dc.jtitle???: 高知大学教育学部研究報告
Issue Date: Mar-2016
Publisher: 高知大学教育学部
URI: http://hdl.handle.net/10126/6158
Appears in Collections:01 高知大学教育学部研究報告  66(2006),69(2009)-

Files in This Item:

File Description SizeFormat
bfeku76-12Tsuchiya,Shiba,Kikuchi.pdf8.17 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback